Partycatering

Hutten maakt van elke dag een feestje! Op grote of kleine bedrijfsevenementen, seminars, jubilea of bruiloften; telkens zetten we een unieke beleving neer. Met mooie culinaire producten, eigen decors, sfeervolle aankleding en topartiesten. Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen uit het salestraject ook daadwerkelijk worden waargemaakt en dat creatieve concepten niet kopje onder gaan aan pragmatische zaken. En daar gaan we ver in. Hutten heeft alle ingrediënten voor een fantastisch eindresultaat in eigen huis!

“Ik vind het een feest om met deze mensen samen te werken“
HUTTEN_022...

Eline, samenwerker partycatering

Dit is wat we doen
Hutten Event Catering draagt zorg voor de regie en uitvoer van feesten en evenementen. Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven. We staan voor originaliteit, creativiteit en maatwerk. De samenwerker partycatering maakt op ieder evenement, klein of groot, de naam van Hutten waar. We doen dit op onze exclusieve eigen evenementenlocaties, zoals De Orangerie in ’s-Hertogenbosch en Klooster Bethlehem in Haren of op de locatie van de opdrachtgever zelf. Lees meer en bekijk de videos over meetings en events. 

Er gaat heel wat aan een evenement vooraf; de aanvraag komt bij Sales & Service binnen en zij stemmen alle wensen met de klant af. Dit gesprek wordt vaak al samen met de uiteindelijke partymanager gevoerd, zodat hij goed kan proeven wat de klant wil bereiken met het feest of event. Uit deze afstemming volgt het draaiboek en worden de bestellingen geplaatst. Culinaire bestellingen worden voorbereid door onze koks. De inrichting en aankleding van het event worden veelal op onze eigen afdeling Decor gecreëerd. Op de dag van de opbouw staat alles klaar in Veghel. Vanuit het Hutten Culinair Centrum vertrekt de ploeg samenwerkers partycatering naar de locatie om alles op te bouwen. Omdat zij zelf ook tijdens het evenement in de bediening of achter het buffet werken, kunnen ze voor een optimale operatie zorgen.

Dit is wat we zoeken
Binnen Hutten Event Catering wordt gewerkt met een vaste en een flexibele pool van samenwerkers. De flexibele pool bestaat voor een groot deel uit studenten met horeca ervaring. De vaste pool van samenwerkers heeft partycatering in het bloed; ze houden van de afwisseling en dynamiek van het vak. Samenwerkers in de eventcatering zijn representatief, flexibel en zeer harde werkers. ZIj zijn het visitekaartje van Hutten.