Inkoop & Bestelbureau

Dit is wat we doen
Hutten hecht veel waarde aan MVO en dat vind je in alle gelederen terug. Bij afdeling Inkoop en Bestelbureau letten we erop dat de juiste hoeveelheden worden ingekocht, zodat we niet onnodig voedsel weg moeten gooien. Al onze processen moeten daarvoor helder in kaart zijn gebracht, van bestelling tot uitlevering. Daarbij staan de wensen van onze opdrachtgevers en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel.

Inkoop
Supply Chain Management zorgt voor de juiste aansturing van product- en conceptontwikkeling, waardoor we constant toonaangevend blijven met innovatieve ideeën en producten die onze opdrachtgevers blijven verrassen. 

Inkoop zorgt ervoor dat alle producten tegen eerlijke scherpe prijzen ingekocht kunnen worden en dat alle afspraken met onze toeleveranciers geborgd zijn.

Het Bestelbureau werkt dagelijks hard om alle bestellingen van de cateringlocaties te verwerken. Bestellingen, food en non-food, alles wordt gecoördineerd door het Bestelbureau. Vanuit hier worden alle orders geplaatst en naar het magazijn doorgezet.

Dit is wat we zoeken
De samenwerkers van Inkoop en het Bestelbureau weten hoe belangrijk het is om onze opdrachtgevers te blijven verrassen met kwalitatieve producten. Ze voelen zich enorm aangetrokken tot de veelzijdigheid van de afdeling en de grote mate van creativiteit. Daarbij wordt kwaliteit geen moment uit het oog verloren en wordt er secuur gewerkt. Onze samenwerkers zijn proactief, stressbestendig en weten wat er speelt op culinair gebied. Een echte teamplayer die veel waarde hecht aan een goede sfeer, ook bij een hoge werkdruk, is meer dan welkom.