HR

Het HR-beleid van Hutten ligt in handen van de afdeling Samenwerkers & Organisatie (S&O). De samenwerker van de afdeling S&O maakt niet alleen deel uit van de Hutten cultuur, maar helpt deze ook vorm te geven. Bij ons werken ruim 1700 samenwerkers en daar komen wekelijks nieuwe samenwerkers bij. De afdeling S&O verzorgt de in-, door- en uitstroom van deze samenwerkers. De afdeling werkt voor iedereen binnen de organisatie en is daarmee een hele belangrijke schakel. Want met gelukkige en trotse samenwerkers behaalt Hutten de beste resultaten. Voor onze samenwerkers betekent dit, dat ze werken in een groeiende organisatie waar opleidings- en doorgroeimogelijkheden volop worden gestimuleerd.

MVO...
Dit is wat we doen
De directeur van de afdeling S&O is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het HR-beleid en de groei van de samenwerkers op de afdeling. Ondersteuning komt daarbij van de manager S&O Operations, die verantwoordelijk is voor de samenwerkers op de afdeling S&O en de salarisadministratie. De samenwerkers en adviseurs S&O hebben een adviserende rol en begeleiden de lijnverantwoordelijken van de verschillende afdelingen in alles op het gebied van personeelszaken. De afdeling adviseert en ondersteunt de managers bij processen en zorgt dat administratief alles goed geregeld is. Verder coördineert S&O het ziekteverzuim, medezeggenschap en gezondheidsmanagement en beheert en begeleidt zij het totaalaanbod aan opleidingen en trainingen. Ons vakgebied is zeer divers, vanwege de verschillende bedrijfsonderdelen en CAO’s waarbinnen onze samenwerkers werkzaam zijn. Recruitment werft en selecteert met zorg de nieuwe samenwerkers voor de juiste afdelingen. Daarbij wordt de focus gelegd op gastvrijheid en kerncompetenties. 

Dit is wat we zoeken
Onze samenwerkers S&O zijn HR-professionals die het menselijke kapitaal van Hutten laten groeien. Letterlijk en figuurlijk. De samenwerker S&O heeft oog en aandacht voor de ontwikkelbaarheid van mensen. Hij is initiatiefrijk en gedreven om de organisatie het beste te bieden. Verder is de samenwerker S&O doortastend, resultaatgericht en heeft hij een heldere visie op het vak.