Facilitair

De afdeling Facilitair is verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken in het Hutten Culinair Centrum, het logistiek centrum inclusief het totale wagenpark. Het is een servicegerichte afdeling met collega's die altijd klaar staan voor de gehele organisatie. Om te kunnen blijven aansluiten op de behoeften van een groeiende organisatie, wordt de afdeling steeds professioneler zodat primaire processen optimaal worden gefaciliteerd.

De afdeling Facilitair is verantwoordelijk voor huisvesting, beheer en onderhoud. Hierbij houden zij rekening met het gastvrijheidsconcept dat is geïntroduceerd binnen o.a. het Hutten Culinair Centrum. Ze faciliteren niet alleen in praktische zaken, maar zijn een belangrijke schakel in de ondersteuning voor de totale gastvrijheidsbeleving van onze gasten en samenwerkers.

“We zijn de facilitaire spin in het web“
Marielle...

Marielle van Mierlo, hoofd Facilitair

Dit is wat we doen
Facilitair stelt diensten en middelen beschikbaar voor een groot aantal locaties van Hutten in Nederland. Voorbeelden van diensten zijn de levering van kantoorartikelen, algemene technische zaken, schoonmaak, onderhoud van installaties en telefonie. Maar ook bijzondere faciliteiten zoals afvalverwerking en de inkoop van energie. De manager Facilitair richt zich met name op het wagenpark, de facilitaire behoeften van het hoofdkantoor en het beleid en de strategie van de afdeling. De samenwerker Facilitair is het operationeel aanspreekpunt, ook voor alle eventlocaties. Er wordt samengewerkt met een aantal externe partners die specialistische werkzaamheden uitvoeren. De samenwerker Facilitair stuurt alle processen aan die ingekocht en uitbesteed worden voor de verschillende locaties. De manager Facilitair verzorgd alle processen voor het hoofdkantoor. Interieurverzorging wordt in eigen beheer uitgevoerd.  

Dit is wat we zoeken
Onze samenwerkers Facilitair zijn gedreven en zeer goed in het managen van de vele ad hoc werkzaamheden. Ze zijn stressbestendig en servicegericht ingesteld. De samenwerker Facilitair snapt waar Hutten en de locaties behoefte aan hebben en draagt daar enthousiast zorg voor.