Hier gaan we voor

Hutten is een bedrijf dat als visie heeft de beste, de leukste en de gelukkigste te zijn. Een visie die gaat over ambitie en aangeeft wat en wie we bij Hutten willen zijn.

1. De beste
Gedreven door inspiratie en altijd op zoek naar verbetering, maakt dat we vooroplopen. We willen graag de beste zijn in culinair vakmanschap en oprechte gastvrijheid. Eigenlijk in alles wat we doen! We nemen onze verantwoordelijkheid, willen van betekenis zijn en anderen inspireren.

Broek...
Culinair vakmanschap
We streven naar het beste in culinair. Denk bijvoorbeeld aan ons huislabel 'De Guijt'. Het steeds willen toevoegen op het gebied van culinair heeft geleid tot het ontwikkelen van dit duurzame huislabel, specialistische doelgroepenvoeding waar we de focussen hebben op een gezondere en vitalere leeftijd. Denk aan minder suiker, betere vetten en dieetvoeding. 

Oprechte Gastvrijheid
Elke nieuwe samenwerker krijgt een uitgebreid introductieprogramma waarvan een extra gespecialiseerde gastvrijheidstraining een belangrijk onderdeel is. Gastvrijheid volgens het principe 'gastvrijheidsarchitectuur', zoals we dat bij Hutten zo mooi noemen. Door jouw kennis in gastvrijheid voegen wij altijd iets extra's toe aan de beleving van onze gasten. 

2. De leukste
Als werkgever willen we de leukste zijn. Daar gaan we verrassend ver in. Hutten kenmerkt zich door een transparante interne organisatie, collegialiteit en gelijkwaardigheid. We geloven in goed werkgeverschap. Hutten biedt een flexibele werkomgeving, een platte structuur en een uitgebreid sociaal beleid. Je kan er jezelf zijn en dan ben je op je leukst! 

3. De gelukkigste
Gelukkig zijn voelt als glimlachen met je hart. Dat onze samenwerkers gelukkig zijn vinden we heel belangrijk. Zij krijgen de ruimte om zich verder te ontwikkelen en nemen verantwoordelijkheid voor balans tussen werk en privé. Dat zorgt voor de goede sfeer bij Hutten, de kwaliteit van onze producten en diensten, het lage ziekteverzuim, de creativiteit en de tevredenheid van onze opdrachtgevers en gasten.