Hier staan we voor

(Werk)geluk staat bij ons hoog in het vaandel. Alleen dan kan je als bedrijf continuïteit, kwaliteit en "Altijd meer aandacht" garanderen. Aan de basis van dit geluk staan de kernwaarden die Hutten al decennia lang nastreeft.

De basisingrediënten 
De kernwaarden van Hutten zijn verantwoordelijkheid, transparant, vernieuwend, respectvol en trots. Iedere samenwerker herkent Hutten in de volgende basisingrediënten:

  • We geloven in de kracht van mensen, er is veel vrijheid om zelfstandig te handelen voor degene die verantwoordelijkheid kunnen, willen en durven nemen.   
  • We begrijpen elkaar. De communicatielijnen zijn kort en er wordt eerlijk en open gecommuniceerd. We zijn hierdoor een transparante organisatie.
  • Het enthousiast ontwikkelen en delen van kennis leidt voortdurend tot verbetering en vernieuwing.
  • We doen het samen en zijn ons hiervan bewust. We stellen ons kwetsbaar op, tonen begrip en respect. We laten iedereen in zijn of haar waarde.
  • Iedereen is elke dag trots op zichzelf, de omgeving en alles waar het bedrijf voor staat en draagt dit uit.

Feest ...
Uit dit recept is onze missie gedestilleerd. Bijdragen aan een beter, gezonder, comfortabeler, eenvoudiger, leuker en duurzamer leven. We doen dit onder het motto "Altijd meer aandacht". We voegen meerwaarde toe aan onze producten en diensten. Daar denken we goed over na en zijn we altijd mee bezig. Onze producten en diensten zijn daarvan het bewijs.

Meer lezen over onze visie en wat dat betekent binnen Hutten? Bekijk het hier