ICT

ICT vervult een cruciale rol op het gebied van automatisering en informatisering binnen Hutten en streeft hierbij naar een optimale dienstverlening voor de organisatie. Zij draagt bij aan de verdere doorontwikkeling van Hutten door de inzet van nieuwe technologische oplossingen en interne ontwikkelingen. Het is een resultaatgerichte afdeling met innovatieve samenwerkers die samenwerkt met de gehele organisatie en de vertaalslag maakt van behoefte naar mogelijkheden. De afdeling ICT heeft de ambitie als partner van de organisatie mee te denken op strategisch niveau en hierop de afdelingskennis en inzet af te stemmen. Op de afdeling werken samenwerkers ICT, developers, netwerkbeheerders en een manager ICT om samen ICT binnen Hutten naar ‘the-next-CMM-level’ te brengen.

Afdeling...
Dit is wat we doen
De afdeling ICT is onderverdeeld in systeembeheer & servicedesk, software development en projectmanagement. De samenwerker ICT optimaliseert de huidige systemen en implementeert nieuwe systemen, met als doel de organisatie maximaal te faciliteren. Hiervoor worden tools gebruikt voor o.a.  application delivery, incident- , configuration- en changemanagement. Projectmanagement en software development ondersteunt de organisatie door innovatieve IT-projecten uit te voeren; de invoering van een voedingsmanagementsysteem voor patiënten (middels een bedside terminal) voor onze catering in een ziekenhuis, het ontwikkelen en implementeren van een centraal bestelsysteem voor alle locaties, ontwikkelen en beheren van applicaties voor de interne logistiek en kostenberekening en zelfs het inzetten en beheren van een platform voor een online interne community. De groei en ontwikkelingen van Hutten vragen veel van ICT. Op support gebied worden vragen vanuit de gehele organisatie snel en adequaat opgelost, immers: als de software en hardware niet werkt, heeft dat direct gevolgen voor de continuïteit van de organisatie. Daarnaast beheert de afdeling een state-of-the-art virtueel platform op basis van VMWare en Microsoft-producten in een speciaal datacenter.

Dit is wat we zoeken
Onze samenwerkers ICT houden van een uitdaging. Buiten dat zij gewoon heel goed in hun vak zijn, zijn ze servicegericht en echte teamplayers. De samenwerkers ICT dragen iedere dag enthousiast bij aan de ambitie van de afdeling en de organisatie om door te groeien en verder te professionaliseren. Zij houden intensief contact met de key-users en procesverantwoordelijken van de organisatie en zorgen hier voor een grote bijdrage aan de optimalisering van de business. Denk jij dat je het in je hebt om onze afdeling naar een next-level te brengen? Neem dan contact met ons op!