Magazijn & Logistiek

Hutten staat nooit stil. Daarom is de afdeling Magazijn & Logistiek ook altijd in beweging. Door efficiënt en slagvaardig te werken, voorziet Magazijn & Logistiek haar opdrachtgevers binnen Hutten van een pragmatische oplossing. Technische dienst, Bestelbureau, Magazijn & Transport en Decor zijn afdelingen die nauw samenwerken om via de logistieke netwerken daadwerkelijk alle producten van Hutten naar de juiste locaties te distribueren. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de opslag, uitgifte en het vervoer van goederen. 

MVO Magazine (44)small
Dit is wat we doen
Op de afdeling Magazijn & Logistiek is het een drukte van belang. Vanuit Veghel rijden dagelijks vijftien vrachtwagens naar 140 verschillende bedrijfscatering- en evenementenlocaties in het hele land om de producten van Hutten te distribueren. De chauffeurs zijn het visitekaartje van Hutten en verantwoordelijk voor hun kostbare lading. In het magazijn worden alle non-food benodigdheden verzameld voor transport. De samen-werker Magazijn houdt het magazijn op orde, spot de nodige reparaties en onderhoudt en zorgt samen met de Technische Dienst dat alle materialen toereikend zijn voor gebruik op partijen en locaties. Met wisselende meubellijnen verrassen we onze gasten en opdracht-gevers telkens weer. En op speciaal verzoek ontwerpt én bouwt de afdeling Decor dat nét ontbrekende ingrediënt. Op het Bestelbureau worden alle culinaire leveringen voorbereid en ingepland. Vanuit dit Bestelbureau wordt geschakeld met Magazijn & Logistiek, Keuken en Sales. 

Dit is wat we zoeken
De samenwerkers die bij Hutten werkzaam zijn in het vakgebied Magazijn & Logistiek zijn allemaal aanpakkers die hun verantwoordelijkheid pakken; zo is de samenwerker Magazijn de laatste die de controle heeft over de bestelling voordat deze op weg gaat naar de klant. Zij gaan zorgvuldig met materialen, zijn geordend en secuur. De chauffeur vervoert met zorg zijn kwetsbare lading en is zich ervan bewust dat hij altijd het gezicht van Hutten is!