Bedrijfscatering

Hutten Business Catering levert een allesbehalve standaard cateringdienst aan de opdrachtgever. Deze divisie bestaat uit meerdere regio's met in totaal meer dan 150 bedrijfscateringlocaties, die dagelijks vanuit onze eigen ambachtelijke keuken bevoorraad worden. De relatief kleine regio's worden aangestuurd door regiomanagers die veel tijd aan hun locaties en teams besteden. En dat proeven onze gasten; in beleving, aandacht en kwaliteit. De regiomanager is tevens verantwoordelijk voor de naleving van het gastvrijheidsconcept, de klanttevredenheid, omzet en marge en teamprestaties. 
De grootte van een bedrijfscateringlocatie, zorginstelling of ziekenhuis bepaalt hoe groot een catering- en hospitalityteam is. Of er daadwerkelijk koks op locatie koken, barista’s aanwezig zijn die de kunst van koffiezetten beheersen of de aanwezigheid van hospitality samenwerkers die de vergaderzalen prepareren.

Op een bedrijfscateringlocatie geeft de gastvrouw of -heer samen met de cateringsamenwerker de juiste aandacht aan de gasten en zorgt voor een optimale culinaire beleving in smaak, presentatie en bediening. De barista is verantwoordelijk voor de perfecte koffiebeleving en de dagelijkse exploitatie van de espressobar.
De locatieverantwoordelijke zorgt voor de inzet van personeel, de bestellingen en de totale uitstraling van de locatie. Uiteraard werkt het cateringteam nauw samen met het hospitalityteam om zo de ultieme gastvrijheidsbeleving te waarborgen. Bekijk hier een impressie van Huttens bedrijfscatering. 

“"Elke dag ga ik voor het overtreffen van verwachtingen"“
Hutten...

Erika, bedrijfsrestaurant De Tuin

Dit is wat we doen 
De huidige bedrijfsomgeving verandert steeds meer van een plaats om te werken naar een plaats om collega’s en relaties te ontmoeten. Het kantoor wordt een ontmoetingsplek, een visitekaartje voor de klant. Naast het feit dat alles culinair uitstekend moet zijn wordt de beleving van het product en dienst steeds belangrijker. Als samenwerker bedrijfscatering serveer je meer dan lekker en gezond voedsel. Je serveert een totaalbeleving die bijdraagt aan het welzijn van de medewerkers en gasten van een organisatie. Een beleving die positief bijdraagt aan de doelstellingen van die organisatie. Van de banqueting tot de borrel en van lunch tot diner; het mag best iets bijzonders zijn! Hutten onderscheidt zich door haar duurzame assortiment, MVO, presentatie, maar vooral door haar gastvrijheidsarchitectuur

Dit is wat we zoeken
Werken in de bedrijfscatering van Hutten doe je met passie voor eten, drinken en gastvrijheid. Onze samenwerkers in de bedrijfscatering zijn uiteraard gastvrij ingesteld en constant bezig met het overtreffen van de verwachting van de gast. De passie voor culinair werkt aanstekelijk en de gasten merken dit!